Logo

PGB mediator: Zorgaanvragen uitzetten voor een vast tarief

Over onsWie zijn wij?

PGBmediator is eind 2007 opgericht omdat er erg veel zorgbehoevenden en werkzoekenden in Nederland zijn, die elkaar maar lastig weten te vinden. Om beide groepen met elkaar in contact te brengen is internet een perfect medium, echter: een gedeelte van zorgzoekenden heeft weinig of geen ervaring met internet. Om ook deze groep te kunnen bereiken en helpen is PGBmediator opgezet. Wij maken graag gebruik van mensen die beschikking hebben over internet en die contact met zorgzoekenden hebben. Hiermee kan u zelf een vergoeding verdienen en zorgzoekenden helpen.
ikzoekondersteunendebegeleiding
Brinkstraat 210
7512 EH Enschede
088 430 30 83


Ons kantoor is gevestigd in Enschede, de zorgverlening (en de behoefte aan mediatoren) geldt voor heel Nederland. We koppelen ook altijd lokale hulpverleners aan de zorgbehoevende. Wilt u zich aanmelden als PGB mediator dan kan u dat hier. U dient u in te schrijven, daarna kan u de gegevens van zorgzoekenden invullen.

Indien u contact wil opnemen met PGBmediator gebruik dan ons contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer 088-430 30 83

Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.